23 januari 2016: plannen

Vorig jaar heb ik op verschillende markten gestaan met mijn producten. Leuke markten met creatieve, fair trade en biologische producten. Ik vond dat erg leuk om te doen. De sfeer was altijd goed, er was vaak live muziek, en de mensen waren oprecht geïnteresseerd. Het leuke van zo´n markt is, dat je direct contact hebt met de mensen en het verhaal achter je product kunt vertellen. En ze komen met vragen.
Vorig jaar vroegen verschillende mensen of ik ook iets had tegen wratten of tegen spataderen. Nou groeien er inderdaad kruiden in mijn tuin (en waarschijnlijk ook in die van u) die hier bij kunnen helpen. Daar ga ik komende zomer maar eens wat mee doen!
En ik ben me opnieuw aan het aanmelden voor de leukste markten in het land. Kijk maar op de homepagina, daar zet ik een overzicht neer van de plaatsen die ik komend jaar zal aandoen met mijn marktkraampje.