reacties van cursisten Creatief met Kruiden

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
3 berichten.
Isolde Isolde uit Veenendaal schreef op 28 januari 2019 om 17:11:
Ik heb in Juli vorig jaar de cursus: creatief met kruiden gevolgd bij Thea. Wat een fantastische ervaring was dat. De tuinen zijn een bron van rust en inspiratie. Ik waande me 3 dagen in het paradijs. Thea leerde ons veel over haar zelfverbouwde kruiden en de toepassingen. We gingen zelf oogsten om de kruiden vervolgens te verwerken in een drankje of tinctuur. Heel erg leuk om te doen. Daarnaast kregen we ook workshops van andere docenten en ook hiervan heb ik genoten. De sfeer was geweldig. Met de andere deelnemers voelde ik gelijk een klik. Thea's man heeft onze inwendige mens smakelijk verzorgd met producten van het eigen erf. Ik heb me dit jaar weer opgegeven. Echt een aanrader.
Marianne Romijn Marianne Romijn uit Epse schreef op 26 januari 2019 om 12:56:
Op een mooie locatie in de Achterhoek heb ik met veel plezier de cursus Creatief met Kruiden van Thea gevolgd. De kruidentuin is een idylische plek en Thea heeft ons veel geleerd over de kruiden en het bewerken van de tuin. Ook zijn we zelf aan de slag gegaan, waarbij we de oogst hebben verwerkt in bruikbare produkten. Ondanks dat ik zelf niet creatief ben, vond ik het heel erg leuk om in de middag lekker bezig te zijn met materialen onder begeleiding van een enthousiaste deskundige. Door de kennis van Thea en de gastvrije ontvangst heb ik echt drie leuke dagen gehad. De sfeer was ontspannen en niet onbelangrijk de catering was perfect.
Sietske Sietske uit Aalten schreef op 25 januari 2019 om 23:05:
Na het volgen van een flink aantal kruiden-doe-lessen vorig jaar, die ik ontzettend leuk en interessant vond, was het volgen van de cursus 'van top tot teen'een logisch vervolg. Er wordt veel dieper op de kruiden ingegaan, erg leerzaam. Ik heb pas één les gehad maar ben nu al razend enthousiast. Thea kan erg goed uitleggen en heeft passie voor haar vak. Zo leuk!!