reacties van cursisten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
15 berichten.
Ton ter Heerdt Ton ter Heerdt uit Varsseveld heeft geschreven op 25 november 2021 om 11:11
Gisteren heb ik de laatste middag van de cursus Goed Eten gevolgd. Het was zeer leerzaam. Alle informatie werd door Thea op een enthousiaste manier gebracht. Ze is van veel markten thuis. We waren met een kleine groep totaal verschillende vrouwen. De groep inspireerde elkaar op een leuke manier. Jammer dat de cursus voorbij is.
Gonnie Blok Gonnie Blok uit Varsseveld heeft geschreven op 25 mei 2021 om 09:22
Dit voorjaar heb ik bij Thea de cursus van Top tot Teen gevolgd. Ondanks de coronamaatregelen waaraan we ons strikt hebben gehouden, kon deze toch (al zij het later) doorgang vinden. Al eerder had ik het plan opgevat me hierin te gaan verdiepen, maar toen het zo dichtbij was, heb ik de stap gezet. Het heeft me heel veel geleerd. We zijn het vaak als mens verleerd om de rijkdom te zien die de natuur ons te bieden heeft voor onze gezondheid op zoveel gebieden. Bedankt Thea
Jannette Jannette uit Varsseveld heeft geschreven op 3 januari 2021 om 17:31
Afgelopen najaar net als Karin en Adriana de cursus van Top tot Teen gevolgd bij Thea, sluit mij volledig aan bij hun reactie. Niet twijfelen en gewoon een cursus gaan doen bij Thea!
Adriana Adriana heeft geschreven op 18 december 2020 om 13:55
Afgelopen najaar heb ik de kruidencursus ' van top tot teen ' bij Thea gevolgd. Thea is een heel prettig, ontspannen en bevlogen persoon, met véél kennis in huis. Ik kan iedereen ( man of vrouw) een cursus aanraden, leerzaam en gezellig. Nogmaals dank Thea!
Karin Karin uit Vorden heeft geschreven op 16 december 2020 om 13:36
ik heb deelgenomen dit najaar (2020) aan de kruidencursus van top tot teen, in 10 lessen. Geweldig, Interessant, Leerzaam,de praktische lessen en uitstekende uitleg door Thea, het kijken naar de groei en bloei daar in de mega kruidentuin. Ik kwam echt oren en ogen tekort, zo gaaf. ik ga heeeeel zeker nog meerdere cursussen bij haar volgen, echt een aanrader als je voor de eerlijke natuur en zijn mogelijkheden gaat!
Elise Elise uit Hall heeft geschreven op 29 februari 2020 om 20:02
Ik volgde onlangs de cursus 'Goed eten' bij Thea en heb er echt veel opgestoken terwijl ik me toch al aardig in voeding had verdiept. Heel leerzaam dus en bovendien in een hele gemoedelijke sfeer gebracht. Ik keek elke week weer uit naar de dinsdagmiddag. Jammer dat het is afgelopen!! Dank Thea.
Yvonne Yvonne uit Halle heeft geschreven op 23 februari 2020 om 15:34
Ik heb de cursus 'goed eten' gevolgd. Echt een aanrader! Thea heeft veel kennis en kan dit enthousiast overbrengen. Zowel de theorie als de praktijk komt aan bod!
Joanne Mulder Joanne Mulder uit Doetinchem heeft geschreven op 20 februari 2020 om 14:07
Ik denk dat ik de laatste jaren alle cursussen van Thea hebt gevolgd. Het was altijd een feestje om weer naar Halle te kunnen gaan. Gelukkig had Thea een nieuwe cursus bedacht nl. lekker en gezond eten. Aanrader!! Ik ben altijd verbaasd over de kennis die Thea heeft en wat een enthousiasme!
boukje boukje uit terborg heeft geschreven op 19 februari 2020 om 09:50
ik heb de voedingscursus bij Thea gedaan. super leuk. Wat een kennis over voeding en leuk de praktijk gecombineerd met de theorie. Leuk de potjes met zaden en graansoorten en alle proef sessies. Thea is erg gepassioneerd en kan erg inspirerend vertellen en is net een lopende encyclopedie. wat een kennis. Ik wil eigenlijk alle cursussen wel volgen. Alles is interessant en het is leuk dat je veel gelijk gestemde mensen ontmoet. Zeker een aanrader.
Marian Marian uit Winterswijk-Woold heeft geschreven op 20 december 2019 om 13:18
Ontzettend leuke, inspirerende, leerzame en gezellige kruidencursus bij Thea gevolgd. Thea weet erg boeiend en duidelijk te vertellen , met soms ook de nodige humor. Thea, dank je wel!
david david uit doetinchem heeft geschreven op 15 december 2019 om 10:41
Je zaterdag morgen lessen waren een waar feestje. Zoveel kennis over menselijk lichaam en wat kunnen kruiden doen om dit allemaal te ondersteunen!! Een stukje theorie, levendig gebracht door Thea... en daarna gelijk de kruidentuin weer in. Dat bramenblad is voor de thee, met die mierikswortel maken we een mooie vinegraitte, de goudsbloem blaadjes is voor de zalf. De bloemen van de klis is een klus om te oogsten en doen we maar even niet. De linde boom trekt veel energie naar zich toe en dat voel je. De mariadistel blijft zelfs in de winter haar bladen met moeder melk behouden. Logisch op zo'n rijke grond nabij de compost hoop, zeg je dan. Je zaterdagen ga ik missen. Het was het uitje van mijn week. Maar heb me al weer aangemeld voor de dinsdagen in februari. en kom helpen als de tuin weer gaat groeien. Thea dank je wel!!! David
Marlou Marlou uit Arnhem heeft geschreven op 14 december 2019 om 20:07
Geweldige cursus Kruiden van top tot teen gevolgd, Thea heeft heel veel kennis en weet deze vakkundig te delen, met ruimte voor een vleug humor en veel gezelligheid. Haar tuin is een Walhalla voor iedereen die van planten en bomen houdt. Hier ga ik zeker terugkomen!
Isolde Isolde uit Veenendaal heeft geschreven op 28 januari 2019 om 17:11
Ik heb in Juli vorig jaar de cursus: creatief met kruiden gevolgd bij Thea. Wat een fantastische ervaring was dat. De tuinen zijn een bron van rust en inspiratie. Ik waande me 3 dagen in het paradijs. Thea leerde ons veel over haar zelfverbouwde kruiden en de toepassingen. We gingen zelf oogsten om de kruiden vervolgens te verwerken in een drankje of tinctuur. Heel erg leuk om te doen. Daarnaast kregen we ook workshops van andere docenten en ook hiervan heb ik genoten. De sfeer was geweldig. Met de andere deelnemers voelde ik gelijk een klik. Thea's man heeft onze inwendige mens smakelijk verzorgd met producten van het eigen erf. Ik heb me dit jaar weer opgegeven. Echt een aanrader.
Marianne Romijn Marianne Romijn uit Epse heeft geschreven op 26 januari 2019 om 12:56
Op een mooie locatie in de Achterhoek heb ik met veel plezier de cursus Creatief met Kruiden van Thea gevolgd. De kruidentuin is een idylische plek en Thea heeft ons veel geleerd over de kruiden en het bewerken van de tuin. Ook zijn we zelf aan de slag gegaan, waarbij we de oogst hebben verwerkt in bruikbare produkten. Ondanks dat ik zelf niet creatief ben, vond ik het heel erg leuk om in de middag lekker bezig te zijn met materialen onder begeleiding van een enthousiaste deskundige. Door de kennis van Thea en de gastvrije ontvangst heb ik echt drie leuke dagen gehad. De sfeer was ontspannen en niet onbelangrijk de catering was perfect.
Sietske Sietske uit Aalten heeft geschreven op 25 januari 2019 om 23:05
Na het volgen van een flink aantal kruiden-doe-lessen vorig jaar, die ik ontzettend leuk en interessant vond, was het volgen van de cursus 'van top tot teen'een logisch vervolg. Er wordt veel dieper op de kruiden ingegaan, erg leerzaam. Ik heb pas één les gehad maar ben nu al razend enthousiast. Thea kan erg goed uitleggen en heeft passie voor haar vak. Zo leuk!!