Kruidencursussen

Wilt u de kruidentuin van Betula Kruiden leren kennen en wilt u meer weten over de kruiden?

In 2018 herhalen we de serie Kruiden Doe-Lessen met de Seizoenen. Dit zijn doe-lessen in twee delen, met steeds drie weken er tussen. In deze praktische lessen ligt de nadruk op de plant: hoe groeit de plant, waar kan ik hem vinden, hoe kan ik hem herkennen en hoe kan ik hem gebruiken om de gezondheid van mij en mijn gezinsleden te vergroten? Je kunt per blok van twee lessen aanmelden door een mailtje te sturen naar: info@betula-kruiden.eu. Lees hier meer over deze doe-lessen.

Nieuw in 2018 is een kruidencursus in 10 lessen. In deze cursus gaan we wat dieper in op de diverse theorieën achter het gebruik van kruiden, en ligt de nadruk meer op de mens: kruiden van kop tot teen. Lees hier meer over deze cursus.

In de zomervakantie heb je twee keer de kans om een paar dagen in de kruidentuin een actieve en leerzame vakantie door te brengen met de driedaagse zomercursus Creatief met Kruiden. Lees hier meer over deze zomercursus.

Inschrijving en spelregels voor alle cursussen en doe-lessen:

1 Maak je belangstelling voor een cursus kenbaar door me een email te sturen naar: info@betula-kruiden.eu. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer e.d. en voor welke cursus of doe-les je je wilt aanmelden. Heb je specifieke vragen, opmerkingen of wensen vermeld dit dan ook.

2 Ik stuur je een email ter bevestiging van je reservering of inschrijving. Je reservering of inschrijving wordt definitief door overmaking van het cursusgeld op bankrek.nr. NL05TRIO0254395155 van Triodosbank t.n.v. betula kruiden o.v.v. de naam en de startdatum van de doe-les of cursus. Bij de volgorde van inschrijving geldt de betalingsdatum als datum van inschrijving.

3 De inschrijving voor de cursussen sluit 10 dagen voor aanvang, voor doe-lessen 5 dagen voor aanvang. Dus meld je tijdig aan!! Zodra duidelijk is of een cursus of doe-les door kan gaan of niet bericht ik alle deelnemers daarover. Dat gebeurt uiterlijk na de sluitingstermijn voor inschrijving.

4 Wanneer duidelijk is dat de cursus of doe-les door gaat, stuur ik je alle nodige praktische informatie

5 Tot uiterlijk 3 weken voor de start van een cursus of workshop is annuleren van je inschrijving mogelijk met terugboeking van het volledige cursusgeld. Daarna is dat niet meer mogelijk, i.v.m. de verplichtingen die zijn aangegaan.

6 Ziekte of andere vormen van verhindering van een cursist zijn geen reden voor restitutie van (een gedeelte van) het lesgeld.

7 Als een cursus niet door kan gaan (minder dan het minimum aantal deelnemers) neem ik contact met je op. Misschien kun je nog een andere cursus kiezen. Als je dit niet wilt krijg je het cursusgeld teruggestort.

8 Als een cursus volgeboekt is, kan ik je als ‘reserve’ noteren of kun je een andere keus maken. Lukt dit niet dan stort ik het bedrag terug op je rekening.

9 Neem in ieder geval contact met me op als je een vraag over de inschrijving of de spelregels hebt.

Ben je geïnteresseerd en enthousiast om mee te doen?

Ik hoor dan graag van je. Tot ziens bij een van de cursussen!